HJÆLP – Har du lyst til at hjælpe?

Trænere og hjælpetrænere over 18 år

Vi mangler hænder til den kommende sæson til vores springhold 1.-2. klasse og 3.-4. klasse. Vi har voksen træner, der gerne vil være en del af holdet, men har brug for flere voksne til holdet.
Holdet kan træne Onsdage i tidsrummet kl 15.15 – 18.00

Så har du lyst til at være med til at give Them og omegns børn og unge gode og aktive gymnastikoplevelse, hører vi gerne fra dig på themgfgym@gmail.com.

Vi sørger gerne for oplæring og kurser, hvis du har behov for det. Vi planlægger sæsonen her før sommerferien og der er sæson opstart i uge 36 (fra 2. september 2024)

Hjælpetrænere under 18 år

Går du i 7. klasse og opefter og har lyst til at være hjælpetræner, kan du  – evt sammen med dine forældre sende en mail på themgfgym@gmail.com, med ønske om hold – så hører du fra os.

Går du i 5.-6. klasse og gerne vil være hjælpetræner, i kommende sæson, kan du sammen med dine forældre sende en mail til themgfgym@gmail.com med hold ønske. Vi kan ikke garantere dig plads på et hold i kommende sæson, men vil gerne forsøge. Vi gør opmærksomme på at vi ikke kan give dig noget for det – da man skal være 13 år for at må modtage gaver eller lign. for at hjælpe til.

Følg også Them GF Gymnastik på Facebook

Them GF Gymnastik – Facebook